Hangar 7 na Interliberu 2022.

Nakon tri pandemijske godine Hangar 7 se vraća na Interliber. Doduše ne baš na isto mjesto jer je prostor paviljona 6 u kojem se nalazi naš štand djelomično zatvoren. Zbog toga je “šestica” nešto kraća, a naše je mjesto na sjeverozapadnoj strani paviljona (štand 12F). Kako je vidljivo iz skice paviljona, lako ćete nas naći, a vjerujemo i da će naš natpis HANGAR 7 biti lako uočljiv.

Dolazimo s  nekoliko novih izdanja, kako za ljubitelje SF-a tako i za one koji više vole fantasy. Zrcalo noći, roman s temom nordijske mitologije namijenjen je našim mlađim čitateljima dok ljubiteljima klasika predstavljamo roman Ponedjeljak počinje u subotu braće Strugacki (uz već objavljene romane Ukleti grad i Teško je biti bog). U prodaji će biti i roman Mary Robinette Kowal, Put do zvijezda, dobitnik nagrade Hugo, Nebula i Locus koji je nastao iz autoričine nagrađene priče Dama astronaut od Marsa. Nastavak romana Tragovi rata, Flota noževa također ćemo imati u prodaji na Interliberu kao i oba naslova u akcijskom paketu samo za vrijeme trajanja sajma.

Uz sve to bit će dostupni svi naši stariji naslovi, od knjiga do stripova kao i ponuda brojnih SF naslova drugih izdavača kao i izbor stranih stripova i knjiga.

Za one željne knjiških poklona, samo u četvrtak, 10. studenog vrijedit će posebna akcija u kojoj ćete za iznos kupovine veći od 250 kn dobiti knjigu na poklon.

S obzirom da se nismo vidjeli tri godine, naći ćemo i vremena za popričati o knjigama, novim naslovima i planovima za budućnost pa isplanirajte svoj dolazak i navratite do štanda 12F u paviljonu 6…

Hangar 7, paviljon 6, štand 12F

Prikaz paviljona 6 i položaja štanda Hangara 7 (12F)

Tags: