Video Noći knjige 2022.

Naš video za Noć knjige 2022. stigao je s malim zakašnjenjem zbog tehničkih poteškoća. Ivana i Davorin, kao voditelji dnevnika vade ispod stola svakojake stvarčice i, naravno, knjige. Na početku smo staloženi, poslije je Ivana nešto razigranija, a Davorin nekako mirniji (što je dobro inače bi lamatanjem ruku porušio sve sa stola).

Nakon pozdrava, prisjetili smo se naše kolegice Milene Benini koja nije više s nama, a bila je jedan od naših temelja. Nakon tog  smo se raspričali o knjigama i što je sve novoga u Hangaru 7. Predstavljamo naše Book Boxove, knjige i stripove koje planiramo objaviti u narednim mjesecima.

Nadamo se da nam nećete zamjeriti što pomalo djelujemo kao televizijska prodaja. Isto tako, da nismo previše naporni, dosadni ili nametljivi. Oko kamere ne laže pa smo svjesni što sve trebamo popraviti do sljedećeg puta.

Sigurno je bilo brdo glupavih lapsusa, recimo Davorin je provalio Dubrava umjesto Dubravka spominjući Gundulića, a bome je i jednog odličnog njemačkog autora, imenom Andreas Eschbach prekrstio u EschENbach. Ivana je, naravno, bila besprijekorna 🙂

Pogledajte video i prokomentirajte naše voditeljske “vještine” te knjige i stripove koje smo najavili.

Tags: