Hangar 7 na Interliberu 2023.

Ove godine štand Hangara 7 na nešto je drugačijoj poziciji nego prošle godine. I dalje smo u prostoru paviljona 6, a naše novo mjesto na sjeverozapadnoj strani je štand 7E. Kako je vidljivo iz skice paviljona, lako ćete nas naći.

Dolazimo s nekoliko novih izdanja, a od najnovijih izdvajamo sljedeće: treći nastavak serijala Kolo vremena Ponovorođeni Zmaj Roberta Jordana u prepoznatljivom dizajnu; drugi slučaj Fenomenalne Frine autorice Srebrenke Peregrin pod naslovom Frina: Atera; drugu knjigu serijala Disksvijet Terryja Pratchetta iz podserijala o Straži, moćnog naslova Naoružaj se muški i roman 2312 Kima Stanleyja Robinsona, dobitnika nagrade Nebula te nominacija za nagrade Hugo i Locus.

Od posebnih događanja, najavljujemo promociju romana Frina: Atera koja će se održati u nedjelju 12. studenog u 18:00 sati na pozornici paviljona 6 u kojoj sudjeluju autorica Srebrenka Peregrin i urednik izdanja Vedran Mavrović. U subotu 11. studenog navratite do našeg štanda i popričajte s autorom Edom Barolom koji će potpisivati svoj roman Boja neba u 15:00 sati.

Naravno, uvijek, naći ćemo i vremena za popričati o knjigama, novim naslovima i planovima za budućnost pa isplanirajte svoj dolazak i navratite do štanda 7E u paviljonu 6…

Hangar 7, paviljon 6, štand /E

Prikaz paviljona 6 i položaja štanda Hangara 7 (7E)

Tags: